Participarea in Cupa Romaniei sau la Turneul de rugby in 7 de la Chisinau, dilema celor de la CSM Bucovina Suceava (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Federaţia Română de Rugby a stabilit meciurile din optimile Cupei României, ediţia 2009/2010. În această fază a competiţiei, echipa suceveană va întâlni, pe teren propriu, pe stadionul „Unirea”, în data de 23 octombrie gruparea Dinamo Bucureşti.

Partidele din „Cupa României” la rugby se vor desfăşura după următorul program:

CUPA ROMANIEI – 23 octombrie 2010

1. C.S. Poli Agro Iaşi – C.S.M. Ştiinţa Baia Mare
2. R.C. Bârlad – C.S.A. Steaua Bucureşti
3. C.S. Ştiinţa Petroşani – R.C.J. Farul Constanţa
4. C.S.M. Bucovina Suceava – C.S. Dinamo Bucureşti
5. R.C. Griviţa Bucureşti- C.S.A. Vlaicu Arad
6. C.S. Sportul Studenţesc (R.C. Stejarul Buzău) – R.C.M. U de Vest Timişoara
7. C.S. Arsenal B. Log. Târgovişte – C.S.U Cluj
8. C.S.R. Callatis Mangalia – C.S.M. Bucureşti.

Pentru formaţia suceveană programarea meciului din cadrul „Cupei României” la rugby pe data de 23 octombrie nu este tocmai propice pentru că exact în această perioadă CSM Bucovina Suceava este invitată la tradiţionalul turneu de rugby în 7 de la Chişinău.

„Nu ştiu ce vom face. Nu pot să împart echipa în două pentru că vrem să dăm o replică bună celor de al Dinamo, iar pe de altă parte vrem să păstrăm relaţiile bune cu cei din Chişinău pentru că am participat în fiecare an la turneul găzduit de ei.

Pentru tinerii noştri jucători un turneu internaţional unde vin echipe din Rusia, Ucraina, Moldova şi Polonia este foarte util. Să sperăm că vom găsi o rezolvare pentru a putea împăca lucrurile.

În ce priveşte formaţia noastră ea este într-o perioadă de tranziţie, de schimb de generaţii şi trebuie să păstreze pe cât posibil o omogenitate. Am menţionat acest lucru deoarece nu mai vreau ca jucătorii noştri să plece de la Suceava, darîn acelaşi timp le dau dreptate pentru că este extrem de dificil pentru unii dintre ei să-şi găsească servici şi apoi să facă şi servici şi sport”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de