Nicio sansa pentru CSMU LPS Suceava in disputa cu Stiinta Baia Mare (Volei masculin – Cupa Romaniei)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru primul tur al competiţiei, Ştiinţa Baia Mare – CSMU LPS Suceava 3-0 (18, 12, 17)

În primul tur al “Cupei României” la volei masculin CSMU LPS Suceava a întâlnit echipa gazdă a competiţiei şi una dintre cele mai bune echipe din Divizia A1, Ştiinţa Baia Mare. Tinerii jucători suceveni nu au jucat deloc rău în primul set în care au reuşit să “smulgă” 18 puncte valoroşilor lor adversari. Setul second însă a fost un galop de sănătate pentru maramureşeni, pentru ca setul al treilea să fie câştigat tot de gazde cu 25-17.

“A fost un test util pentru noi în perspective jocurilor din campionat. Echipa noastră este una tânără şi azi am vrut în partida cu Ştiinţa Baia mare să verific tot lotul pe care l-am deplasat aici.

Sunt mulţumit de evoluţia echipei, ne-am dat seama unde greşim, am găsit punctele noastre slabe pe care sperăm să le punem le punem la punct pe. Pentru noi fiecare meci reprezintă o experienţă în plus, o experienţă pe care vrem să o folosim în următoarele partied. Dacă ar fi să le reproşez ceva jucătorilor noştri, cred că acest lucru ar fi mai multă ambiţie şi concentrare în joc. Şi în volei, la fel ca în oprice alt joc sportiv este nevoie de dăruire, trebuie să pui şi puţin suflet în joc. Este adevărat că băieţii au fost şi obosiţi de pe drum, am pornit dimineaţă din Suceava, dar aş fi vrut să văd mai multă dăruire în jocul lor”, a declarat Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de