Acasă Sport 13 goluri marcate de echipa CSM Suceava la primul turneu oficial (Hochei...

13 goluri marcate de echipa CSM Suceava la primul turneu oficial (Hochei pe gheata – Juniori Under 14)


Intră acum și în grupul de

Echipa de hochei juniori Under 14 a Clubului Sportiv Municipal Suceava a participat al finele săptămânii trecute la primul turneu oficial de campionat. Micii hocheişti suceveni pregătiţi de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu au întâlnit pe rând, în competiţia găzduită de noul patinoar din Braşov, formaţiile CS Olimpia Ploieşti, Steaua Rangers, Dinamo Chişinău şi SCM Braşov în cadrul grupei B.

Gruparea CSM Suceava a cedat în toate cele patru partide jucate, 5-11 cu Olimpia Ploieşti, 2-9 cu Steaua Rangers, 5-18 cu Dinamo Chişinău şi 1-6 cu SCM Braşov.
„Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat copiii noştri la acest turneu. Este dificil să joci contra unor echipe care se pregătesc pe gheaţă, pe când noi n-am mai avut această posibilitate din martie. Se observă totuşi un progres la nivel tehnic şi o ambiţie suplimentară la elevii noştri.



I-am remarcat la acest turneu pe Ştefan Afanasov, un patinator de excepţie şi Bogdan Vasiliu. De departe cea mai tare grupare a fost Dinamo Chişinău care a câştigat la scoruri „grele” toate meciurile disputate. Am realizat o legătură cu cei din Republica Moldova şi sper să ne mai întâlnim în cadrul unor dispute amicale.
Pentru început a fost bine şi sunt absolut convins că vom face meciuri mai bune la viitorul turneu” a declarat profesorul Constantin Curelaru.

Următorul turneu din cadrul Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru juniorii Under 14 se va desfăşura în perioada 12-14 noiembrie la Bucureşti. Programul jocurilor pentru formaţia suceveană va fi identic cu cel de la turneul de la Braşov.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version