Cristina Casandra: „Pentru noi a fost important sa pastram continuitatea competitiei”


Intră acum și în grupul de

Cea de-a IV-a ediţie a Grand Prix-ului „Cristina Casandra”, organizată de către Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Suceava, Clubul Sportului Municipal se va desfăşura pe pista stadionului „Areni” în ziua de sâmbătă 23 octombrie. Fără nicio îndoială, una dintre cele mai „tari” sportive ale Sucevei din ultimii ani a dorit să păstreze şi într-un an dificil ca 2010 continuitatea unei competiţii dedicate în principal copiilor.

„Ne bucurăm să fim şi în acest an parteneri la una dintre competiţiile de prestigiu din atletismul sucevean. Sunt convins de faptul că acest concurs se va bucura de succes în rândul copiilor şi mi-aş dori ca şi vremea să ţină cu noi”, a declarat coordonatorul DTSJ Suceava, Mihai Androhovici.

„Pentru noi este o cinste să fim parteneri la Grand Prix-ul „Cristina Casandra”. La fel ca şi în fiecare an, CSM Suceava va pune la dispoziţia competitorilor pista stadionului „Areni” şi sala de atletism”, a afirmat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

„Acest concurs de Grand Prix a creat şi sunt sigur că va mai crea o emulaţie deosebită în rândul copiilor care iubesc atletismul. De fiecare dată când cei mai tineri alergători s-au întrecut aici au păstrat amintiri deosebite. Mai mult chiar, până la performanţele de excepţie ale Cristinei Casandra în proba de 3000 metri obstacole, această probă nici nu era pe „harta” micilor noştri sportivi. Acum avem campioni la nivel de juniori pe această distanţă şi o mulţime de copii care vor să ajungă campioni şi care sunt sigur că vor să participe la ediţia a V-a a Grand Prix-ului „Cristina Casandra”, a declarat reprezentatul Asociaţiei Judeţene de Atletism, Cătălin Coman.

„Am încercat ca şi în acest an extrem de dificil să păstrăm continuitatea competiţiei de Grand Prix. Am avut şi în acest an alături de noi partenerii noştri tradiţionali, DTSJ Suceava, CSM şi Asociaţia Judeţeană de Atletism şi am încercat, ca de fiecare dată, să facem un efort pentru bucuria copiilor care iau parte la concurs. Aşteptăm mici atleţi din Iaşi, Botoşani, Neamţ, Bacău şi din toate oraşele din judeţul Suceava pentru că este imporatnt pentru ei să găsească bucuria alergării.

Toţi cei care vor lua startul în cadrul Grand Prix-ului „Cristina Casandra” vor primi o ciocolată şi o diplomă de participare, primii şase clasaţi la fiecare categorie de vârstă urmând să primească premii în bani, diplome, tricouri, medalii, cupe. Premiile speciale vor consta în echipament sportiv.

Sper ca şi în acest an toată lumea să fie mulţumită, aşa cum cred că a fost de fiecare dată, pentru că eu consider acest concurs ca şi o competiţie de suflet, o competiţie la care eu mă implic din toate punctele de vedere” a conchis principalul organizator al Grand Prix-ului „Cristian Casandra”, Cristina Casandra.


Intră acum și în grupul de