CSM Bucovina Suceava se intalneste iar cu Dinamo (Rugby – Cupa Romaniei)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 10.00, în cadrul „Cupei României” la rugby, CSM Bucovina Suceava se va întâlni din nou în acest final de sezon cu Dinamo Bucureşti pe terenul „Unirea”. Gruparea suceveană, care a şi retrogradat în acest an, va avea parte de o închidere oficială „apoteotică” în compania unei grupări din altă „sferă” a rugbiului românesc.

Cu un lot foarte tânăr, echipa suceveană trebuie să mai accepte şi o ultimă umilinţă în acest sezon competiţional pentru că este greu de crezut că după ce ai câştigat un singur meci în întreg campionatul, cel cu Ştiinţa Petroşani, poţi ţine piept celor de la Dinamo sau cel puţin are rost să te ambalezi la acest joc.
„Noi vom încerca să nu ne facem de râs în disputa cu Dinamo, dar vă daţi seama că este dificil să motivezi la final de sezon tinerii noştri jucători pentru un meci cu o echipă mult mai valoroasă. Oricum, trebuie să trecem şi peste acest joc şi să încercăm să mergem mai departe.

Un semn bun îl reprezintă apariţia pe lângă echipa de juniori Under 18 de la LPS Suceava a formaţiei Under 16 a CSM Suceava. În meciul de debut juniorii mici s-au impus cu 15-5 în faţa tinerilor rugbişti din Botoşani prin eseurile marcate de Cocoş, Strugariu şi Macovei. Chiar sâmbătă, iubitorii rugbiului sucevean, după partida CSM Bucovina Suceava – Dinamo, vor putea urmări două meciuri în care vor juca formaţiile noastre de juniori Under 16 şi Under 18.

În altă ordine de idei, acest meci de Cupă cu Dinamo ne-a încurcat rău pentru că nu mai putem participa la turneul de rugby în şapte de la Chişinău, turneu de la care nu am lipsit niciodată. Este adevărat, erau şi ceva cheltuieli suplimentare, dar poate am fi făcut un efort. Pentru noi în acest moment este important să facem o analiză cât mai exactă a rugbiului sucevean şi o trecere în revistă a tinerilor care vin din urmă”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de