Inca un adversar de calibru pentru CSMU LPS Suceava (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a IV-a, formaţia suceveană va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, în sala LPS, echipa VCM LPS Piatra Neamţ

Runda cu numărul IV a Diviziei A1 de volei masculin aduce pentru CSMU LPS Suceava un nou adversar de calibru după Dinamo, Steaua şi CSM Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ. Principalul sparring partener al echipei pregătite de Victor Pancu, gruparea nemţeană este una deosebit de experimentată şi are tradiţie în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc.

După trei înfrângeri consecutive, ultima la un scor extrem de dur, voleibaliştii suceveni au un moral şifonat, starea de spirit în cadrul lotului fiind una cam „ofilită”. În pofida acestui fapt, jucătorii de la CSMU LPS Suceava vor să încerce să se reabiliteze cât de cât în faţa propriilor suporteri.

„Toţi jucătorii noştri sunt conştienţi de faptul că în fiecare din cele 11 etape joacă cu câte o echipă mai valoroasă, mai motivată şi în mare parte cu mai mare experienţă şi trebuie să se autodepăşească pentru a reuşi să se ridice la nivelul grupărilor de Divizie A1. Şi în această a IV-a etapă întâlnim o formaţie cu vechi state de serviciu în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc şi va fi extrem de dificil să ne descurcăm.

Noi vom încerca cu siguranţă să facem faţă unei echipe bune de Divizie A1 şi să eliminăm pe cât posibil greşelile de servici şi preluare care demoralizează de fiecare dată. Singurul jucător incert din lotul formaţiei noastre este Ursachi, jucător pe care sperăm să-l recuperăm totuşi pentru jocul cu VCM LPS Piatra Neamţ”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Partida din cadrul etapei a IV-a a diviziei A1 de volei masculin dintre CSMU LPS Suceava şi VCM LPS piatra Neamţ se va disputa sâmbătă 30 octombrie de la ora 13.00 în sala LPS Suceava. Voleibaliştii suceveni aşteaptă reparaţia sălii „Unirea”, care se apropie se pare de final şi omologarea acestei săli pentru următoarele meciuri de campionat.


Intră acum și în grupul de