Acasă Sport LPS Suceava, la a doua victorie din campionat (Volei masculin, juniori I)

LPS Suceava, la a doua victorie din campionat (Volei masculin, juniori I)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a IV-a a seriei A, LPS Suceava – LPS Bistriţa 3-1 (22, -22, 16, 20)

În runda a IV-a a seriei A a campionatului naţional de volei masculin pentru juniori I, formaţia LPS Suceava a întâlnit, pe teren propriu, gruparea LPS Bistriţa. Gazdele s-au impus pe finalul primului set la 22 fiind mai atenţi la ultimele mingi.



Relaxaţi şi puţin deconectaţi, elevii profesorului Vasile Moşuc au cedat setul al doilea la acelaşi scor la care l-au câştigat pe primul, 22. Treziţi la realitate de antrenor, sucevenii s-au concentrat şi s-au impus în seturile trei şi patru cu 25-16 şi, respectiv, 25-20.

„Este a doua noastră victorie în acest campionat după cea cu CSŞ Triumf Botoşani. După primul set jucătorii noştri deja erau câştigători, lucru care i-a costat un set, la fel ca în disputa cu vecinii noştri botoşăneni.

Oricum, pentru că trei formaţii din cele cinci ale seriei se califică la turneul final, avem şanse bune să ajungem acolo dacă vom mai învinge în meciurile pe care le avem acasă”, a declarat antrenorul Vasile Moşuc.

Din echipa LPS Suceava au făcut parte jucătorii: Cristian Cosovanu, Adrian Tătăruşanu, Laurenţiu Pavel, Alexandru Nistor, Cosmin Buliga, Alin Tcaciuc, Claudiu Locovei, Răzvan Moroşanu, Tudor Popescu, Radu Schipor şi Florin Viziteu.

Clasament

1. LPS Piatra Neamţ 3 3 0 9-1 9
2. LPS Suceava 3 2 1 7-6 6
3. CSŞ Triumf Botoşani 2 1 1 5-3 3
4. LPS Bistriţa 3 1 2 4-6 3
5. CSŞ Topliţa 3 0 3 0-9 0


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version