Doliu in fotbalul humorean


Intră acum și în grupul de

Pentru iubitorii fotbalului sucevean această săptămână poate fi considerată una dintre cele mai negre. După ce Doru Pantelimon a trecut în veşnicie, a intervenit absolut în mod subit decesul unui alt jucător de valoare care a evoluat, ani de zile, sub culorile echipei Minerul Gura Humorului, Dumitru Gafiţa.

Născut la data de 2 noiembrie 1961, Dumitru Gafiţa a jucat între anii 1980-1986 la Mureşul Topliţa pentru ca apoi să evolueze ani de zile la Minerul Gura Humorului în Divizia B şi apoi C. Mijlocaşul de creaţie al grupării humorene i-a avut printre colegii săi de echipă pe Breniuc, Dîrman, Mareş, Bozi, Ostafie, Andrei, Armeanca şi regretaţii Pantelimon, Ungureanu şi Bilaucă. Colegii săi mai tineri Robert Molocea, Mugur Negrea, Adi Gogi, Adi Beldiman precum şi toţi cei care l-au cunoscut au fost şocaţi la auzul veştii şi regretă profund despărţirea prematură de prietenul lor.

Dacă pe Doru Pantelimon nu am avut ocazia să-l întâlnesc pe teren, ci doar l-am admirat din tribune pentru ca apoi să-l cunosc personal şi să realizez, pe lângă faptul că a fost un fotbalist de excepţie, că a fost şi un om de caracter, pe Dumitru Gafiţa l-am avut adversar direct, l-am admirat, l-am respectat şi am fost amici în afara terenului. Efectiv, nu pot să cred că omul cu care am stat în tribune, acum câteva luni, a plecat dintre noi. Dumnezeu să-l ierte!


Intră acum și în grupul de