De Revelion, sucevenii petrec pe santier (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mega-şantierul deschis în inima municipiului reşedinţă de judeţ nu a reuşit să-i oprească pe cei din conducerea administrativă a oraşului să organizeze şi în acest an un revelion în aer liber.

Astfel toţi sucevenii care nu se sperie de tranşee vor fi aşteptaţi la trecerea dintre ani în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor unde ca de fiecare an se va organiza “Revelionul în aer liber”.

“Trebuie să recunoaştem că şi în acest an fondurile de care dispunem pentru realizarea spectacolului la trecerea dintre ani sunt limitate. Suma nu va depăşi ca şi anul trecut valoarea de 500 de milioane de lei vechi, dar sperăm să ne ridicăm şi în acest an la nivelul aşteptărilor”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, edilul-şef al municipiului, Ion Lungu.

Şi pentru Revelionul 2011 accentul se va pune pe promovarea valorilor muzicale autohtone, conducerea Primăriei refuzând să facă deocamdată alte comentarii, afirmând doar că sucevenii vor avea parte de un spectacol popular şi de o formaţie de muzică uşoară cu care se va ajunge la o înţelegere în urma negocierilor ce au început deja să fie purtate.

Pe de altă parte, până la finele anului, luminile sărbătorii de Crăciun vor fi aprinse, anul acesta, în bradul montat deja în centrul oraşului pe data de 5 decembrie.

Până atunci, administraţia publică locală doreşte şi deschiderea patinoarului artificial din Suceava. “Noi ne-am dori ca deschiderea acestuia să aibă loc la finele săptămânii viitoare, dar totul depinde de vreme. Noi suntem pregătiţi dar mai trebuie şi frigul să ne ajute”, a mai adăugat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de