Incendiu la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava


Intră acum și în grupul de

La un an şi jumătate de când s-a mutat în noul sediu, situat la intrarea principală pe Stadionul „Areni”, Asociaţia Judeţeană de Fotbal s-a confruntat joi dimineaţă cu un incendiu provocat, după spusele pompierilor şi reprezentanţilor instituţiei, de coşul sobei care asigura încălzirea clădirii.

La faţa locului, s-a prezentat un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava, care în mai puţin de jumătate de oră a stins focul, care risca să mistuie întreg sediul AJF. Preşedintele AJF Suceava, Aurel Daicu, crede că principalul vinovat pentru incendiul este firma condusă de omul de afaceri Liviu Bărbosu, care s-a ocupat de lucrările de amenajare a clădirii în vara anului trecut.

„Noi ne desfăşuram programul normal şi la un moment da a venit un cetăţean de pe stradă la sediul nostru şi ne-a spus că iese un fum suspect din acoperişul clădirii, moment în care am ieşit afară şi ne-am dat seama că luase foc o parte din interiorul acoperişului. Am chemat imediat pompierii, care au rezolvat problema. Se pare că incediul a pornit de la hornul sobei, iar răspunzător pentru acest lucru se face domnul Liviu Bărbosu, cel care s-a ocupat anul trecut de lucrările de la AJF. Noi i-am spus atunci să facă treabă bună, dar se pare că nu am fost luaţi în seamă. Acum aştept de la dumnealui să repare stricăciunile produse de acest incendiu, în caz contrar îl vom da în judecată pentru a ne recupera prejudiciul”, a declarat Aurel Daicu.

Incendiul nu a produs pagube majore, sediul Asociaţiei Judeţene a Arbitrilor ne fiind afectat deloc, însă conducerea AJF trebuie să repare în scurt timp acoperişul clădirii, care a fost spart de pompieri în momentul stingerii focului. De asemenea, Aurel Daicu a precizat că apa folosită de pompieri s-au putea infiltra pe pereţii din interiorul sediului şi pagubele ar putea fi mult mai mari.


Intră acum și în grupul de