CSM Suceava invinge din nou Steaua Rangers (Hochei)


Intră acum și în grupul de

În al doilea ei meci din cadrul turneului de la Suceava, CSM Suceava – Steaua Rangers 3-2

Cel de-al treilea turneu din cadrul seriei B a Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru juniori Under 14 a fost găzduit de patinoarul artificial din Suceava. CSM Suceava a cedat în primul ei meci la acesată competiţie în faţa echipei Dinamo Chişinău cu scorul de 5-2, dar şi-a revenit în jocul de seară cu Steaua Rangers.

Iubitorii hocheiului sucevean au avut ocazia să vadă un joc deosebit de disputat în care au avut pe cine încuraja. Micii hocheişti pregătiţi de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu au luptat până la capăt şi au reuşit cea de-a doau victorie în faţa grupării Steaua Rangers Bucureşti cu scorul de 3-2. Jocul a fost deosebit de echilibrat până la final, golul cu care CSM Suceava s-a impus fiind marcat de Cătălin Vasiliu.

În cea de-a treia întâlnire din cadrul celui de-al treilea turneu al Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru juniori Under 14, seria B, CSM Suceava a evoluat împotriva formaţiei SCM Braşov. Oaspeţii au preluat conducerea pe tabela de marcaj în prima repriză în urma unei excelente pătrunderi pe contraatac.

Sucevenii au dominat repriza secundă şi au avut cinci şuturi la poarta braşoveană care nu şi-au atins de puţin ţinta. A fost 1-0 pentru SCM Braşov după primele două reprize şi tot oaspeţii au profitat în urma dominării suceven marcând prin acelaşi jucător. La 2-0 CSM Suceava a înscris şi ea un gol splendid prin Andrieş şi a dat semne că poate să egaleze. Nu a fost posibil pentru că în ultimul minut acelaşi hocheist braşovean care a înscris primele două goluri la marcat şi pe al treilea şi a închis tabela de scor, 3-1 pentru SCM Braşov în disputa cu CSM Suceava.

„Diferenţa pregătirii pe gheaţă s-a observat în jocul echipei noastre în comparaţie cu adversarii ei. Acum, odată cu deschiderea patinoarului, putem să ne pregătim aproape de condiţiile de meci.

Tinerii noştri sportivi s-au descurcat peste aşteptări demonstrând un progres real. Sunt absolut convins că vom avea un cuvânt de spus în această serie în acest sezon competiţional”, a declarat antrenorul Constantin Curelaru.


Intră acum și în grupul de