Progres remarcabil pentru inotatorii de la CSS 3 Suceava la Campionatul National de semifond (Natatie)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni la Bacău s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Nataţie semifond pentru copii (fete 11-13 ani şi băieţi 12-14 ani). Clubul Sportiv Şcolar 3 Suceava a participat la această competiţie cu un lot format din 9 sportivi, 6 fete şi 3 băieţi. În acest concurs de semifond se face un punctaj pe fiecare probă, liber, bras, spate şi fluture, după ce se înoată 100 şi 400 de metri.

La finalul întrecerilor CSŞ 3 Suceava s-a situat pe locul 21 din cele 39 de cluburi participante în clasamentul general. Cea mai bună comportare au avut-o fetele care s-au clasat în probele individuale în top 12.

Cea mai bună clasare a avut-o sportiva Lisa Munteanu care s-a clasat la final pe locul VI în proba de spate la categoria 12 ani. Alte rezultate înregistrate de înotătoarele sucevene, Cosmina Ungureanu, locul VIII în proba de liber categoria 11 ani, Ioana Pavăl, locul IX în proba de liber categoria 12 ani, Bianca Morari, locul XI în proba de liber categoria 11 ani, Diana Dungeanu, locul XII în proba de liber categoria 12 ani şi Miruna Paraschiv, locul XVI în proba de liber categoria 12 ani. La masculine cea mai bună clasare a avut-o Tudor Maxim, locul XXIV în proba de bras.

“Consider excelente rezultatele înregistrate de sportivii noştri în special în probele pe distanţa de 400 de metri acolo unde progresul a fost de 30-40 de secunde. Dacă în anii trecuţi la acest gen de competiţii ne clasam de la locul XVIII în jos, acum fetee au intrat în top zece şi top doisprezece. Sper ca sportivii noştri să-şi păstreze seriozitatea, să muncească în continuare şi atunci rezultatele nu vor întârzia să apară”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.


Intră acum și în grupul de