Silviu Casandra, cel mai bun sportiv al CSM Suceava in 2010


Intră acum și în grupul de

2010 a fost un an în care sportivii suceveni au strâns din dinţi şi au participat la competiţii demonstrând faptul că ştiu jocul şi luptă până la capăt. În clasamentul de final de an organizat de CSM Suceava acest lucru a fost reflectat cu prisosinţă.

„La finele acestui an competiţional am realizat un bilanţ de peste 100 de medalii în cadrul competiţiilor interne şi internaţionale. Nu ştiu dacă acest clasament are o importanţă deosebită, însă am demonstrat faptul că avem valoare şi merităm să evoluăm în compania campionilor.

Fără sportivii şi antrenorii de la CSM Suceava nu am putut realiza performanţele din anul 2010 şi trebuie să le mulţumesc pentru acest lucru. Le mulţumesc de asemenea tuturor celor care ne-au ajutat, Consiliul Local al Municipiului Suceava, Consiliului Judeţean, Primăriei, Inspectoratului Judeţean Şcolar şi tuturor celor care ne-au ajutat pe parcursul acestui an”, a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

Cel mai bun sportiv al CSM Suceava, clubul fanion al judeţului Suceava, este Silviu Casandra, campion naţional la 20 şi 50 kilometri marş şi locul XV la Campionatele Europene. Canotajul sucevean a „acaparat” locurile al doilea şi al treilea prin fraţii Marius şi Adrian Ghica, sportivi de excepţie care au fost la câtva sutimi de podiumul de premiere.

Locul IV în clasamentul general al CSM Suceava a fost ocupat de Oana Cazacu, cea mai bună trăgătoare cu arcul din 2010. Canotorul Mihai Samson a fost ocupantul locului al cincilea în clasamentul CSM din 2010, locul al şaselea fiind împărţit de doi spotivi. Aurelian Bacinschi, de la tir cu arcul şi Iulian Roşu, cel mai tânăr mărşăluitor sucevean.

Arcaşele sucevene, Oana Trufin şi Elena Gheorghiţă au acaparat locurile VIII şi IX în clasamentul primilor zece sportivi ai CSM Suceava. Speranţa canotajului sucevean Geanina Beleagă a încheiat clasamentului celor mai buni sportivi din 2010 ai CSM Suceava.

„Primăria şi Consiliului Local al Municipiului Suceava au fost şi vor rămâne alături de sportul sucevean. Am încercat în 2010 să susţinem toate sporturile şi am contribuit cu 14 miliarde de lei vechi. Până la finele anului vom încerca să mai realiza unele plăţi, lucrurile fiind determinate de execuţia bugetară.

Oricum, aşa cum am fost în 2010 şi în 2011 vom fi alături de sportul sucevean. Ştiu că acum pe final de an sportivii suceveni au nevoie de odihnă şi le urez Sărbători Fercicite! Şi la Mulţi Ani! şi putere de muncă”, a afirmat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi.

„Felicit toţi sportivii suceveni şi apreciez rezultatelor deosebite la capătul unui an deosebit din punct de vedere financiar. Întotdeauna am considerat că sportivii suceveni au fost cei mai buni ambasadori şi sper ca şi în viitor acest lucru să fie posibil.

Se poate ca 2011 să fie mai dificil ca 2010 şi vom încerca la fel cum am făcut-o de fiecare dată”, a conchis preşedintele Comisiei de Sport –Turism din cadrul Consiliului Local Suceava, Cornel Vornicu.


Intră acum și în grupul de