Alex Popescu, cel mai bun sportiv radautean in 2010


Intră acum și în grupul de

Conducerea Clubului Sportiv Şcolar Rădăuţi a făcut bilanţul realizărilor pe anul ce stă să se încheie. Sportivii rădăuţeni se laudă cu un total de 67 de medalii cucerite în întrecerile naţionale, dar şi cu clasări bune la competiţiile internaţionale de tir cu arcul şi hochei pe iarbă. Ca urmare prestaţiilor bune înregistrate de sportivii legitimaţi la CSS Rădăuţi în anul 2010, un număr de 26 dintre aceştia au fost convocaţi la loturile naţionale şi olimpice ale României.

În urma contabilizării tuturor acestor rezultate, clubul condus de Alexandru Deneş a întocmit clasamentul celor mai sportivi rădăuţeni în 2010, în care primii 5 provin de la secţia de tir cu arcul. Cel mai bun sportiv al anului a fost desemnat Alexandru Popescu, component al lotului olimpic, care se mândreşte 3 recorduri naţionale, un titlu naţional de juniori şi un loc 6 la Cupa Europeană.

Popescu este secondat de Alexandru Bodnar, colegul său de la lotul olimpic al României, care s-a clasat al optulea la Campionatul European de juniori. Pe ultima treaptă a podiumului îl regăsim pe Bogdan Cucoş, care i-a devansat în ierarhie pe Alina Forray şi Andrei Dănilă, ocupanţii poziţiilor 4 şi 5. Locul 6 a fost acaparat de Robert Bighei (lupte greco-romane) şi Dana Gheaţău (tir cu arcul), în vreme ce locul 7 a fost împărţit de nu mai puţin de şapte sportivi: Sergiu Florescu şi Constantin Abobului (lupte greco-romane), Ştefan Melen (tir cu arcul), Maria Dudici (tir sportiv), Ana Toderaş (tir sportiv), Călin Hrihorciuc şi Iulia Moroşan (ambii tir cu arcul). Poziţia a opta le-a revenit Alinei Cucoş (tir cu arcul), Andreei Magdici (tir sportiv) şi lui Iulian Breabăn (lupte greco-romane).

Pe locul nouă s-au clasat Marian Rotar şi Cristina Ungurean de la tir cu arcul, ierarhia laureaţilor de la CSS Rădăuţi fiind încheiată de luptătorul Radu Bighei. În clasamentul pe echipe, locul 1 i-a revenit echipei de hochei pe iarbă, vicecampioană naţională de senioare.


Intră acum și în grupul de