Prasneac alearga in Austria in noaptea dintre ani!


Intră acum și în grupul de

După un an plin de competiţii naţionale şi internaţionale, atletul Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, Cristian Prâsneac, va îmbrăca echipamentul de concurs şi în noaptea dintre ani, când participa la un concurs de alergare pe şosea în Austria.

După ce pe parcursul lui 2010 a participat la Campionatul European de Alergare Montană şi a câştigat mai multe concursuri Grand Prix în Austria, dorneanul Cristian Prâsneac a intrat în atenţia organizatorilor unui concurs internaţional ce va avea loc în noaptea de Revelion în oraşul austriac Linz.

Competiţia se anunţă una foarte puternică, la start anunţându-şi prezenţa sportivi din peste 30 de ţări, printre ei aflându-se şi kenianul Ezekiel Kemboi Cheboi, atlet ce deţine titlul olimpic şi mondial în cursa de 3.000 de metri.

“Sunt foarte onorat că voi lua parte la acest eveniment major, alături de participanţi din 30 de ţări. Sper că voi reuşi să fac o impresie bună, întrucât toţi atleţii de elită vor fi recompensaţi cu prime de start pe măsură”, a declarat Prâsneac.


Intră acum și în grupul de