Handbalistul sucevean Ioan Tcaciuc, jucator de baza la echipa de liga secunda din Spania, Grupo Pinta Torrelavega


Intră acum și în grupul de

Fostul pivot al echipei CS Universitatea Suceava, Ioan Marius Tcaciuc, este în prezent unul dintre jucătorii de bază ai echipei de ligă secundă din Spania, Grupo Pinta Torrelavega. Torrelavega este al doilea oraş ca importanţă din Cantabria fiind capitala regiunii Besaya. Formaţia se află în clasament pe locul XII cu 11 puncte, dar nu este în pericol de a retrograda ultimele două clasate, Universidad Ademar Leon şi Balonmano Almoradi având 4, respectiv două puncte.

„Mă simt bine la echipa spaniolă şi antrenorii mă folosesc constant la fiecare meci. Suntem patru străini în echipă, Gundin, un suedez de 40 de ani, Thomas Gautschi, un elveţian trecut şi el de 30 de ani şi colegul meu de cameră letonul Andrejs Kuzmins.
Formaţia spaniolă îmi achită masa şi cazarea, salariul pe care-l primesc fiind comparabil cu cel de la CS Universitatea Suceava. Nivelul ligii a II-a spaniole este apropiat de cel al Ligii Naţionale din România, echipele de top fiind extrem de bine pregătite. Avem o sală modernă şi un public care se pricepe la handbal”, a declarat pivotul Ioan Marius Tcaciuc, aflat într-o scurtă vacanţă acasă.


Intră acum și în grupul de