Femeie din Arbore, gasita spanzurata in casa


Intră acum și în grupul de

În ultimele zile ale acestui an, două persoane tinere au decis să se sinucidă prin spânzurare. După ce marţi, un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat într-o baracă din Câmpulung Moldovenesc, miercuri, şi o femeie de 30 de ani a fost găsită în acelaşi mod, în propria locuinţă. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri, la ora 12.00, a fost găsită spânzurată în locuinţa proprietate, B. Corina, de ani 30 ani, din comuna Arbore, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale.

Reamintim că marţi, un tânăr ce lucra cu ziua prin diferite gospodării din Câmpulung Moldovenesc a fost găsit spânzurat într-o baracă de pe un teren de sport situat în apropierea unei unităţii de învăţământ din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma investigaţiilor s-a aflat că este vorba despre P. Daniel, în vârstă de 20 ani, din oraşul Broşteni, ce lucra ca zilier pe la diferite persoane din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La examinarea îmbrăcămintei şi a corpului nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei.


Intră acum și în grupul de