Inceput bun de an pentru atleta Iuliana Chelaru (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Atleţii suceveni au cucerit patru medalii la Cupa Bistriţei, competiţie ce s-a desfăşurat în weekend trecut la Bacău. Performera delegaţiei sucevene a fost Iuliana Chelaru, atleta de la LPS Suceava, pregătită de antremorul emerit Toader Flămând, reuşind să câştige medalia de argint în proba de 800 de metri şi bronzul în cursa de 400 de metri.

“Rezultatul obţinut de Iuliana în proba de 800 de metri a fost foarte aproape de cea mai bună performanţă a ei. Sportiva noastră a trecut linia de sosire după campioana mondială Mirela Lavric, lucru încurajator pentru competiţiile ce vor urma”, a declarat profesorul Toader Flămând.

La masculin s-a remarcat Alexandru Lucanu de la CSŞ Gura Humorului care a ocupat locul III în cursa de 200 de metri, în timp ce ştafeta Colegiului Militar “Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, formată din sportivii Ionuţ Varna, Cosmin Tănase, Daniel Grosu şi Dragos Drelciuc a cucerit medalia de bronz în cursa de 4 × 200 de metri.

Delegaţia suceveană prezentă la cea de-a 24-a ediţie a Cupei Bistriţei la atletism a numărat 46 de sportivi, de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, CSŞ Gura Humorului şi LPS Suceava.


Intră acum și în grupul de