O victorie si o infrangere pentru CSM Suceava in turneul de la Galati (Hochei pe gheata)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii precedente, la Galaţi, a avut loc primul turneu pentru locurile 7-9 din cadrul Campionatului Naţional de Hochei pentru juniori Under 14. La întreceri au participat echipele CSM Suceava, Steaua Rangers Bucureşti şi HC Medicsa Cârţa (Harghita).

Tinerii hocheişti suceveni pregătiţi de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu au învins în prima partidă cu 10-2 formaţia harghiteană, dar apoi au pierdut cu 2-6 în faţa celor de la Steaua Ramgers Bucureşti.

„În pofida înfrângerii din partida cu Steaua, consider că jucătorii noştri s-au mişcat foarte bine. În meciul cu roş-albaştri am ratat foarte mult din poziţional, în timp ce steliştii ne-au surprins pe contraatac.

Condiţiile de joc la Galaţi au fost excelente, gheaţă bună, patinoar acoperit şi copiii s-au putut desfăşura. Îi pot remarca la acest turneu pe Andrei Afanasov, Bogdan Vasiliu şi portarul Cornel Istrate”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Curelaru.

Următorul turneu din cadrul grupei 7-9 a Campionatului Naţional de Hochei pe gheaţă juniori Under 14 va avea loc în perioada 12-14 februarie la Cârţa.


Intră acum și în grupul de