CSMU Suceava a efectuat o ultima verificare inaintea returului in compania celor de la VCM LPS Piatra Neamt (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Înaintea debutului returului Diviziei A1 de volei masculin, care va avea loc sâmbătă 22 ianuarie, CSMU LPS Suceava a efectuat un ultim meci de verificare în compania echipei VCM LPS Piatra Neamţ. Sucevenii s-au prezentat la această partidă fără Huţuleac, transferat la CSM Bucureşti şi Giurcă, absent din cauza faptului că serviciul nu i-a permis să facă acest lucru. A jucat însă noua achiziţie a sucevenilor coordonatorul Liviu Rîpeanu de la Torpi Târgu Mureş.

CSMU LPS Suceava a pierdut toate cele patru seturi disputate în compania ocupantei locului VI în clasamentul primului eşalon valoric al voleiului masculin românesc, dar în toate seturile a realizat peste 20 de puncte.

„Băieţii au depăşit dezamăgirea legată de despărţirea de colegul lor Lucian Huţuleac şi s-au descurcat destul de bine. Am încercat să ne „dezmorţim” şi să ne montăm în perspectiva meciului din prima etapă cu Steaua Bucureşti.

Interesant a fost faptul că la jocul cu VCM LPS Piatra Neamţ am avut în teren doi componenţi ai loturilor naţionale ale României, Bogdan Olteanu la tineret şi Ştefan Lupu la cadeţi. Sper că vom reuşi un meci bun în compania steliştilor pentru că, în pofida absenţei lui Huţuleac, pentru că am acumulat ceva experienţă în tur şi vrem să demonstrăm că ştim să jucăm volei”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană în meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ au jucat: Sasu, Orăşanu, Ursachi, Olteanu, Pietraru, Bocancea, Someşan, Rîpeanu, Lupu, Andone. Partida dintre CSMU LPS Suceava şi Steaua Bucureşti va avea loc sâmbătă 22 ianuarie în sala „Unirea” de la ora 12.00.


Intră acum și în grupul de