CSMU LPS Suceava, la o doua intalnire cu bucurestenii in acest retur (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a XIII-a, formaţia suceveană va întâlni, miercuri, în deplasare, de la ora 17.00, echipa CSM Bucureşti

Voleibaliştii suceveni întâlni mâine pentru a doua oară în decurs de o săptămână o formaţie bucureşteană în cadrul Diviziei A1. După ce au jucat acasă cu Steaua, scor 1-3, sucevenii vor da piept mâine cu CSM Bucureşti pe terenul acesteia. Cea de-a treia întâlnire cu sportivii din capitală va avea loc sâmbătă 29 ianuarie când la Suceava va veni Dinamo.

CSMU LPS Suceava se pare că nu se va putea baza la partida cu CSM Bucureşti pe serviciile lui Giurcă, ocupat cu locul său de muncă şi tânărul Lupu, care are meci în Campionatul Naţional de juniori la Fălticeni.

„Aşa cum le-am spus elevilor mei înaintea partidei cu Steaua, noi nu avem nimic de pierdut, deci ar putea juca relaxaţi. Vă daţi seama că şi eu am fost exasperat de numărul de servicii greşite şi sper ca la meciul cu CSM Bucureşti să mai limităm numărul erorilor neforţate.

Nu s-a jucat rău primul set din partida cu Steaua, însă nu ne-am putut concentra atunci când a trebuit. Să vedem cum se vor descurca jucătorii noştri cu noua echipă a fostului lor coleg, Lucian Huţuleac”, a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de