Prima infrangere pentru echipa de la CSS „Nicu Gane” Falticeni (Volei masculin – cadeti)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru seria A, CSŞ Bacău – CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni 3-1 (15, 16, -20, 16)

Lidera la zi a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin cadeţi, CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni a evoluat sâmbătă 6 februarie în deplasare pe terenul grupării CSŞ Bacău, principala contacandidată la locul I în clasament. La capătul unui meci echilibrat şi aprig disputat gazdele s-au impus cu 3-1 şi au preluat şefia seriei A.
Primele două seturi au fost adjudecate lejer de băcăuani care s-au câştigat la 15 şi 16, fălticenenii având o tresărire de orgoliu în setul al treilea pe care şi l-au trecut în cont. Şi în setul al patrulea oaspeţii au început mai bine conducând în debut de set cu 3-0. Încurajată puternic de publicul prezent în sală, gruparea băcăuană şi-a revenit şi a câştigat setul şi meciul cu 3-1.

„Mă bucură această victorie de azi care a stabilit practic lidera seriei A a acestui sezon competiţional. O clasare pe această poziţie ne permite adversari mai slabi cotaţi la turneul semifinal şi în acest mod poate putem accede la turneul final.
M-am temut puţin de acest joc pentru că în tur după ce am condus cu 2-0 am pierdut cu 2-3. Şi acum am avut emoţii după setul câştigat de oaspeţi, dar totul este bine când se termină cu bine”, a declarat antrenorul echipei CSŞ Bacău, Eusebiu Ţurcanu.

Oricum, şi CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni, echipă pregătită de profesorul Ionel Ciocan, s-a calificat la turneul semifinal de pe locul al doilea în clasamentul seriei A.

CSŞ Bacău: Rareş Popa, Dan Bitire, Remus Bucă, Dragoş Bontea, Andrei Sărăcuţu, Cosmin Matei, Ciprian Grigore.

CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni: Emanuel Amariei, George Sandu, Flaviu Timofti, Cosmin Andone, Ştefan Lupu, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa.


Intră acum și în grupul de