Dontu este convins ca extraterestrii sunt portocalii si traiesc in Romania (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Mesajele transmise duminică seara de preşedintele Traian Băsescu privind ieşirea din criză sunt în contradicţie cu situaţia actuală din ţară, este de părere preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care consideră că şeful statului ar fi trebuit să explice naţiunii unde s-au dus cele 20 de miliarde de euro împrumutate.

Liderul social-democrat a arătat în cadrul conferinţei de presă de luni că în prezent românii trăiesc momente mai grele şi mai periculoase decât înainte de 1989 cu actuala putere politică, subliniind că se moare în mină pentru lipsa unei investiţii de un milion de euro, în timp ce se îngroapă zece milioane de euro într-o telegondolă.

Donţu crede că România este victima întâlnirilor de gradul trei, iar extratereştrii sunt în România, sunt portocalii şi nu verzi şi trăiesc într-un univers şi timp paralele. „Aceştia sunt urmaşii lui Traian Băsescu, au steagul naţional în patru culori, roşu, portocaliu, galben şi albastru, iau lumina de Paşti de la Udrea şi nu de la Mormântul Sfânt”, a spus preşedintele executiv al PSD.

Potrivit acestuia, liderii PDL privesc de sus la români, la pensionari, la medici, la profesori, care se uită neputincioşi la facturile mari pe care le au de plătit şi ai căror copii nu sunt făcuţi europarlamentari şi nici nu le cumpără nimeni maşini de lux.

Donţu a mai arătat că populaţia României numără zile până când va scăpa de Traian Băsescu şi este convins că înfiinţarea USL dă speranţe românilor în acest sens. „Este momentul unei mari bătălii, dusă cu tot angajamentul şi cu toate resursele. Înlăturarea haitei portocalii este o datorie a fiecăruia”, a evidenţiat Donţu, arătând că înfiinţarea USL a determinat nervozitate în cadrul PDL. „PDL nu are un comportament fericit, iar criticile aduse USL sunt pentru încurajarea membrilor lor de partid”, a spus liderul social-democrat.


Intră acum și în grupul de