Sportivii de la CSM Suceava vizeaza o comportare deosebita la Campionatele Nationale de ergometru (Canotaj)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei spătămâni, la Bucureşti, se vor desfăşura Campionatele Naţionale de ergometru pentru seniori şi juniori. Ergometrul este un aparat care măsoară lucru mecanic şi este folosit de canotori în perioada de iarnă el imitând vâslitul pe apă. Clubul Sportiv Municipal Suceava va participa la Campionatele Naţionale de ergometru cu un lot format din 13 sportivi, 4 seniori şi 9 juniori.

În competiţia seniorilor vor lua startul Petru Ghica, Marius Ghica, Alexandru Dulgheru şi Marta Omania. În competiţia juniorilor vor participa Gianina Beleagă, Mirela Rebenciuc, Elena Juravle, Mădălina Niculăiasa, Loredana Lău, David Dorneanu, Ionuţ Bratu, Marius Ţolescu şi Constantin Astafei.

„Vrem ca la aceste Campionate Naţionale de ergometru să ne îmbunătăţim performanţele din anul anterior în care am urcat doar de două ori pe podiumul de premiere. Cum în acest an competiţiile de seniori şi juniori se dispută în acelaşi timp sunt absolut convins că ne vom întoarce de la Bucureşti cu mult mai multe medalii decât în trecut pentru că avem un lot alcătuit din sportivi extrem de talentaţi”, a declarat antrenorul lotului de canotaj al CSM Suceava, Ioan Despa.


Intră acum și în grupul de