Trei medalii de argint pentru delegatia suceveana la Campionatul National de Cros


Intră acum și în grupul de

Cristina Casandra şi Iulia Coşarcă, vicecampioane naţionale şi calificate la Balcaniadă

Abia revenită în competiţiile oficiale, Cristina Casandra a adus Clubului Sportiv Municipal Suceava o medalie de argint, pe care a obţinut-o joi la Campionatul Naţional de Cros. Chiar dacă întrecerea s-a desfăşurat în condiţii improprii pe parcursul celor 8 km traseul fiind cu noroi, gheaţă şi zăpadă, atleta antrenată de soţul ei, Silviu Casandra, a ajuns la finish în urma Cristianei Frumuz. Pe lângă medalia de argint Cristina Casandra a obţinut şi calificarea la Balcaniada de Cros din Serbia, competiţie ce va avea loc pe 12 martie.

Tot la Campionatul Naţional de Cros, dar la tineret, sportiva Iulia Coşarcă a obţinut şi ea medalia de argint, precum şi calificarea la Balcaniada din Serbia. Formată de antrenoarea Daniela Lucaci, la Gura Humorului, după spusele antrenorului Silviu Casandra, Iulia Coşarcă are şanse să obţină o medalie şi la Balcaniadă.

În aceeaşi competitie desfăşurată ieri, în concursul pe echipe, CSM Suceava s-a clasat pe locul 4, din echipajul sucevean făcând parte Cristina Casandra, Viorica Hasna, Iulia Dobriţă, precum şi junioarele Ana Maria Iordache şi Corina Prodan. „Lipsa de experienţă a celor 2 junioare ne-a privat de o medalie şi în concursul pe echipe, însă faptul că atât Cristina cât şi Iulia au luat medalii şi s-au calificat la Balcaniadă mă determină să spun că pentru noi a fost un concurs reuşit. Ambele au şanse la o medalie în concursul pe echipe la Balcaniada din Serbia”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Delegaţia suceveană a mai luat o medalie de argint şi în întrecerea juniorilor II prin Marius Hascioschi (CSŞ Gura Humorlui), sportiv antrenat de Daniela Lucaci.


Intră acum și în grupul de