Medalie de bronz pentru suceveanca Lacramioara Perijoc (Box – Campionatele Nationale de Tineret)

Sucevenii au fost obişnuiţi în ultimii ani cu performanţele obţinute de băieţi la box, dar iată că în debutul anului 2011 a apărut şi o sportivă de la CSM Florconstruct Suceava care a reuşit să aducă o medalie pentru clubul sucevean. Deşi se pregăteşte de doar 6 luni de zile, Lăcrămioara Perijoc a reuşit să treacă cu brio de testările obligatorii impuse de Federaţia Română de Box înaintea unei competiţii majore, cum a fost Campionatul Naţional de Tineret şi apoi a luptat cu curaj cu oricare din adversarele pe care le-a avut.

În primul meci al categoriei 57 de kilograme la Campionatele Naţionale de Tineret la Box de la Câmpulung Muscel, Lăcrămioara Perijoc de la CSM Florconstruct Suceava a întâlnit-o pe Andreea Peter de la CSŞ Baia Mare. Depăşind fără probleme tracul primei competiţii oficiale, suceveanca s-a impus fără drept de apel.
În semifinale eleva antrenorului Doru Iftime a luptat cu o pugilistă mult mai experimentată, componentă a lotului naţional al României, campioana naţională en-titre Petruţa Drăghici din Buzău. Spre surprinderea generală, Lăcrămioara Perijoc a boxat fără frică dând o replică peste aşteptări unei sportive mult mai titrate. Aşa cum se întâmplă de obicei, arbitrii au luat partea componentei lotului naţional pe care au văzut-o învingătoare la puncte. Oricum, suceveanca a avut de partea ei publicul spectator şi a fost felicitată de specialişti.

“Sportiva clubului nostru a demonstrat că are reale calităţi, calităţi care i-au fost apreciate de specialiştii prezenţi. Faptul că a boxat cu curaj împotriva campioanei naţionale care beneficiază de pregătirea deosebită din cadrul lotului naţional al României i-a adus laude binemeritate. Medalia de bronz de la aceste Campionate Naţionale de Tineret reprezintă o recompensă a muncii depuse de Lăcrămioara Perijoc, sportivă de real talent care a reuşit în doar 6 luni de zile să se lupte cu sportive mult mai experimentate. Poate cea mai mare mulţumire a mea şi a sportivei de la CSM Floconstruct Suceava o reprezintă felicitările primite din partea antrenorului federal Vasile Vrînceanu”, a declarat tehnicianul Doru Iftime.