Medalie de bronz pentru suceveanca Lacramioara Perijoc (Box – Campionatele Nationale de Tineret)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au fost obişnuiţi în ultimii ani cu performanţele obţinute de băieţi la box, dar iată că în debutul anului 2011 a apărut şi o sportivă de la CSM Florconstruct Suceava care a reuşit să aducă o medalie pentru clubul sucevean. Deşi se pregăteşte de doar 6 luni de zile, Lăcrămioara Perijoc a reuşit să treacă cu brio de testările obligatorii impuse de Federaţia Română de Box înaintea unei competiţii majore, cum a fost Campionatul Naţional de Tineret şi apoi a luptat cu curaj cu oricare din adversarele pe care le-a avut.

În primul meci al categoriei 57 de kilograme la Campionatele Naţionale de Tineret la Box de la Câmpulung Muscel, Lăcrămioara Perijoc de la CSM Florconstruct Suceava a întâlnit-o pe Andreea Peter de la CSŞ Baia Mare. Depăşind fără probleme tracul primei competiţii oficiale, suceveanca s-a impus fără drept de apel.
În semifinale eleva antrenorului Doru Iftime a luptat cu o pugilistă mult mai experimentată, componentă a lotului naţional al României, campioana naţională en-titre Petruţa Drăghici din Buzău. Spre surprinderea generală, Lăcrămioara Perijoc a boxat fără frică dând o replică peste aşteptări unei sportive mult mai titrate. Aşa cum se întâmplă de obicei, arbitrii au luat partea componentei lotului naţional pe care au văzut-o învingătoare la puncte. Oricum, suceveanca a avut de partea ei publicul spectator şi a fost felicitată de specialişti.

“Sportiva clubului nostru a demonstrat că are reale calităţi, calităţi care i-au fost apreciate de specialiştii prezenţi. Faptul că a boxat cu curaj împotriva campioanei naţionale care beneficiază de pregătirea deosebită din cadrul lotului naţional al României i-a adus laude binemeritate. Medalia de bronz de la aceste Campionate Naţionale de Tineret reprezintă o recompensă a muncii depuse de Lăcrămioara Perijoc, sportivă de real talent care a reuşit în doar 6 luni de zile să se lupte cu sportive mult mai experimentate. Poate cea mai mare mulţumire a mea şi a sportivei de la CSM Floconstruct Suceava o reprezintă felicitările primite din partea antrenorului federal Vasile Vrînceanu”, a declarat tehnicianul Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de