Concurs de proiecte pe segmentul de tineret organizat de DJST Suceava


Intră acum și în grupul de

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret organizează, în data de 19 aprilie 2011, Concursului Local de Proiecte pentru Tineret, finanţat prin intermediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Organizaţiile Neguvernamentale pentru Tineret vor avea în vedere următoarele priorităţi: sprijinirea de acţiuni specifice de voluntariat, sprijinirea înfiinţării de structuri de şi pentru tineret, dezvolatrea şi diversificarea celor existente, facilitarea consultării între autorităţile centrale şi locale şi structurile reprezentative pentru tineret, dezvoltarea de parteneriate între structurile de şi pentru tineret şi administraţia centrală şi locală, dezvoltarea şi diversificarea acţiunilor privind implicarea tinerilor în viaţa comunităţii, stimularea activităţii economice a tinerilor, stimularea creativităţii tinerilor în domeniul economic şi social, ziua tineretului, parteneriate cu Consiliile Judeţene şi Consiliul Naţional al Elevilor.

Proiectele vor fi depuse în două etape, conform metodologiei. Pentru etapa I (cea de evaluare a proiectelor de tineret) în perioada11-15 aprilie 2011 şi pentru etapa a II-a (cea de evaluare a eligibilităţii) în perioada 21 aprilie- 5 mai 2011.

Metodologia de concurs, formularele de finanţare precum şi alte informaţii se pot obţine de la sediul DJST Suceava, zilnic, de luni până vineri între orele 8.00- 16.00 şi la nr. de telefon 0230/521925.


Intră acum și în grupul de