Doar victoria este trecuta pe ordinea de zi pentru jucatorii de la CS Universitatea Suceava (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, în sala LPS, formaţia suceveană va întâlni gruparea Pandurii Tg.Jiu

În cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, mâine de la ora 11.00 în sala LPS se va disputa partida dintre CS Universitatea Suceava şi Pandurii Tg.Jiu. Meciul poate fi considerat unul dintre derbiurile rundei faţă în faţă aflându-se ocupantele locurilor IV şi respectiv VI în clasament, ambele având 20 de puncte.

„Meciul cu Pandurii Tg.Jiu va fi cu siguranţă unul foarte greu. Suntem puţin afectaţi de înfrângerea din partida cu CSM Satu Mare şi vrem să câştigăm acest joc pentru că ne aşteaptă în continuare dispute extrem de dificile şi un moral bun ne-ar fi de folos. Sperăm să facem un joc bun pentru că doar cu două puncte putem fi în grafic în ceea ce priveşte obiectivul pe care ni l-am propus.

Am discutat cu Ilieş despre jocul lor cu CSM Oradea şi mi-a spus că a fost unul asemănător cu cel dintre CS Universitatea Suceava şi Steaua. Ei i-au luat puţin „de sus” pe orădeni şi acest lucru era să-i coste. Noroc de portarul lor de rezervă care a apărat grozav în repriza secundă şi le-a dat posibilitatea să-şi revină. În ceea ce priveşte atmosfera din lotul grupării Pandurii Tg.Jiu, Ilieş zice că este una bună şi este mulţumit că s-a întors într-un fel acasă”, a declarat portarul echipei CSU Suceava, Iulian Andrei.

„Jocul cu Pandurii este unul destul de complicat, însă va trebui să-l câştigăm pentru că avem nevoie de cele două puncte puse în joc. Am reînceput de luni antrenamentele, mă simt mai bine şi sper să joc şi eu puţin în partida cu gorjenii pentru că voi da totul pe teren”, a fost de părere căpitanul grupării CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

„Echipa din Târgu Jiu este una bună, o echipă foarte bine acoperită pe posturi. Faptul că şi-au putut reveni în întâlnirea cu CSM Oradea din etapa precedentă demonstrează acest lucru. Trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să ne facem jocul nostru pentru că avem nevoie de victorie.

În ceea ce priveşte lotul formaţiei noastre se poate spune că este complet. Şi Pancu şi Ţuţu şi Şoldănescu s-au antrenat normal în această săptămână şi cred că vor fi apţi pentru jocul cu Pandurii Târgu Jiu”, a afirmat extrema stângă a grupării CSU Suceava, Adi Mitrea.


Intră acum și în grupul de