“O afacere buna”, spectacol de teatru la Galleria Mall


Intră acum și în grupul de

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 26 martie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “O afacere bună”.

Accesul este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor

În fiecare zi a lunii martie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”.
Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show

Toți copii talentați sunt invitați duminică, 27 martie, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

O iubim pe mama!

În luna martie 2011, Galleria Suceava are onoarea să găzduiască expoziția de artă plastică “O iubim pe mama!”, eveniment organizat de Școala de Artă “Ion Irimescu” din Suceava cu sprijinul Consiliului Județean din Suceava și a Centrului Cultural Bucovina.

În cadrul acestei expoziții veți avea ocazia să vizualizați lucrări ale elevilor școlii de arte “Ion Irimescu”, lucrări ce au ca temă centrală ziua internațională a femeii.


Intră acum și în grupul de