Cei mai mici handbalisti suceveni vor concura in cadrul turneelor de juniori IV si minihandbal (Handbal)


Intră acum și în grupul de

În perioada 18-24 aprilie, sala LPS Suceava va fi gazda fazei zonale a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori IV, pentru ca apoi, tot aici, să se joace meciurile contând pentru etapa pe zonă la minihandbal.

Etapa Euroregiunii Moldova a Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori IV va avea loc la Suceava, la competiţie participând cele mai bune formaţii din judeţele Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Botoşani şi Suceava. Turneul, la care pot lua parte sportivi născuţi în perioada 1998-1999, se doreşte a fi o rampă de lanasare pentru tinerele talente.

„Micii handbalişti din Moldova vor avea ocazia să se confrunte în dispute directe şi să-şi verifice potenţialul. Nu sunt juniorii IV cei mai mici practicanţi ai handbalului care vor păşi pe terenul LPS, cei de la minihandbal, copii născuţi în 2000-2001, având şansa să-i urmărească şi copieze pe colegii lor mai mari.

Pentru handbalul juvenil sucevean, săptămâna premergătoare Sărbătorilor de Paşte este una în care avem posibilitatea să urmărim la lucru viitoarele generaţii din handbalul masculin sucevean.

LPS Suceava a „sacrificat” participări ale echipelor sucevene la turneele semifinale pentru a găzdui competiţii destinate celor mai mici handbalişti.

„În mod cert meciurile celor mai mici nu se pot compara cu cele ale echipelor de Liga Naţională care joacă în sala LPS, dar ne dorim ca în săptămâna premergătoare Sărbătorilor de Paşte, iubitorii handbalului sucevean să vină şi să-i susţină pe handbaliştii de mâine şi poimâine”, a declarat profesorul Petru Brânduşe.


Intră acum și în grupul de