Patru medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Nationale de Automodele Radiocomandate in sala


Intră acum și în grupul de

Recent la Pucioasa în judeţul jud. Dîmboviţa s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Automodele radiocomandate în sală.

CSTA Suceava a participat la această competiţie cu un lot restrâns format din doi juniori şi doi seniori. Juniorii au fost cei care s-au descurcat admirabil reuşind să urce pe podiumul de premiere de patru ori cu toate că au dispus de o bază materială net inferioară faţă de ceilalţi competitori.

Paul Căzăcuţ a obtinut locul II şi medalia de argint la clasa 1:12 EB (îndemânare), iar colegul său Petrişor Viţalariu s-a clasat pe locul III în aceeaşi probă. În concursul pe echipe la această probă sucevenii s-au situat pe locul II.

La clasa 1:12 track (curse) echipa CSTA Suceava juniori a obţinut locul III. De menţionat şi locul V ocupat de seniori la clasa 1:12 EB (îndemânare).

Rezultatele realizate de sportivii suceveni la Campionatele Naţionale de Automodele Radiocomandate în sală pot fi considerate foarte bune ţinând cont de faptul că CSTA Suceava a revenit în acest campionat după o absenţă de 12 ani.


Intră acum și în grupul de