Acasă Sport Patru medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Nationale de...

Patru medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Campionatele Nationale de Automodele Radiocomandate in sala


Intră acum și în grupul de

Recent la Pucioasa în judeţul jud. Dîmboviţa s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Automodele radiocomandate în sală.

CSTA Suceava a participat la această competiţie cu un lot restrâns format din doi juniori şi doi seniori. Juniorii au fost cei care s-au descurcat admirabil reuşind să urce pe podiumul de premiere de patru ori cu toate că au dispus de o bază materială net inferioară faţă de ceilalţi competitori.



Paul Căzăcuţ a obtinut locul II şi medalia de argint la clasa 1:12 EB (îndemânare), iar colegul său Petrişor Viţalariu s-a clasat pe locul III în aceeaşi probă. În concursul pe echipe la această probă sucevenii s-au situat pe locul II.

La clasa 1:12 track (curse) echipa CSTA Suceava juniori a obţinut locul III. De menţionat şi locul V ocupat de seniori la clasa 1:12 EB (îndemânare).

Rezultatele realizate de sportivii suceveni la Campionatele Naţionale de Automodele Radiocomandate în sală pot fi considerate foarte bune ţinând cont de faptul că CSTA Suceava a revenit în acest campionat după o absenţă de 12 ani.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version