Acasă Sport Zece medalii pentru sportivii de la CSM Suceava la Campionatele Nationale de...

Zece medalii pentru sportivii de la CSM Suceava la Campionatele Nationale de fond, seniori si juniori (Canotaj)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Canotaj fond, pentru seniori şi juniori, campionate încheiate recent, au adus în prim plan sportivii de la CSM Suceava care au urcat de zece ori pe podiumul de premiere.

La Naţionalele de juniori, la categoria juniori II, Gianina Beleagă s-a situat pe primul loc în proba de schif simplu. Medalie de argint au obţinut Marius Ghica, în proba de schif simplu la categoria juniori I şi echipajul feminin de patru cu cârmaci format din Elena Juravle, Mirela Rebenciuc, Mădălina Niculăiasa, Loredana Lău şi Mădălina Duduţă.



Pe locul III s-a clasat echipajul de doi rame fără cârmaci alcătuit din Marius Ghica şi Alexandru Dulgheriu şi Ionuţ Bratu în proba de schif simplu la categoria juniori II.
Performanţele juniorilor au fost dublate de cele ale seniorilor la recent încheiatele Campionate Naţionale de canotaj fond.

Marius Ghica a devenit vicecampion naţional în proba de schif simplu, pe treapta a doua a podiumului de premiere urcând şi echipajul de doi rame fără cârmaci format din Adrian Ghica şi Cătălin Axinte. Medalii de bronz au obţinut Marius Ţolescu în proba de schif simplu, echipajul sucevean alcătuit din Marius Ghica şi Marius Ţolescu în proba de doi rame fără cârmaci şi echipajul format din Adrian Ghica şi Cătălin Axinte în proba de doi vâsle.

„Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii noştri la aceste Campionate Naţionale. Performanţele realizate de ei au demonstrat că la CSM Suceava se munceşte, mare parte din sportivii noştri fiind cooptaţi în loturile naţionale ale României”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

Medaliile cucerite de canotorii de la CSM Suceava la Campionatele Naţionale întregesc zestrea de medalii ale clubului fanion al judeţului care a ajuns la cota 40 în doar patru luni de zile.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version