CS Universitatea Suceava a castigat Campionatele Nationale Universitare (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

În finală CSU Suceava – Universitatea „Valahia” Târgovişte 19-17

La sfârşitul săptămânii trecute, la Târgovişte, s-a disputat finala Campionatelor Naţionale Universitare la handbal masculin. La acest turneu au participat doar cinci echipe care au fost împărţite în două grupe. CS Universitatea Suceava a făcut parte din prima grupă alături de Universitatea Piteşti şi Academia de Poliţie Bucureşti, din cealaltă grupă făcând parte Universitatea „Valahia” Târgovişte şi Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti.

În grupe echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a trecut fără probleme cu 40-18 de Universitatea Piteşti şi cu 30-15 de Academia de Poliţie Bucureşti. În finală, formaţia suceveană s-a impus cu 19-17 în faţa grupării Universitatea „Valahia” Târgovişte.

„Sigur că meciurile din grupă au fost câştigate lejer de noi, doar în finlă am avut ceva emoţii cu echipa gazdă. Poate că scorurile puteau fi mai concludente însă noi am rulat tot lotul de 13 jucători pe care –am deplasat la Campionatele Naţionale Universitare în condiţia în care am avut voie să trecem pe foile de joc doar 9 sportivi”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.


Intră acum și în grupul de