Pugilistii de la CSM Florconstruct Suceava se pregatesc pentru Campionatela Nationale (Box)


Intră acum și în grupul de

Boxerii de la CSM Florconstruct Suceava şi-au verificat de curând potenţialul într-un sparring cu colegii lor de la “Nicolina” Iaşi. La competiţia găzduită de clubul ieşean, au participat patru sportivi suceveni îndrumaţi de antrenorul Doru Iftime, Ionuţ Nichita, Vasile Paramon, Iustin Fodorcan şi Robert Fecioru.

Deşi se pregătesc de doar 6-7 luni, pugiliştii suceveni au demonstrat reale calităţi tehnice şi tactice în disputele cu mai titraţii lor adversari. Prin prestaţiile lor, tinerii boxeri de la CSM Florconstruct Suceava au arătat că au posibilităţi ca în cel mai scurt timp să ajungă la o formă sportivă optimă pentru Campionatele Naţionale.

„Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat sportivii clubului nostru într-o întâlnire deloc uşoară împotriva unor pugilişti mai titraţi. Fără aceste dispute nu se poate verifica nivelul de pregătire tehnică şi fizică a pugiliştilor noştri, lucru esenţial pentru că după antrenamente aceste lucru nu este posibil, doar în luptă directă poţi să observi dacă sportivii pe care i-ai antrenat îşi pot depăşi emoţiile.

Mulţumesc Primăriei Municipiului Suceava şi conducerii CSM Suceava pentru sprijinul acordat în acest an, şi nu numai în acest an, pugiliştilor noştri. Sper ca la viitoarele Campionate Naţionale, băieţii noştri să repete, cel puţin, performanţa realizată de Lăcrămioara Perijoc la Naţionalele de Tineret”, a declarat antrenorul Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de