Acasă Sport Autoritatile sucevene, preocupate de siguranta sportivilor care vor participa la Turul Ciclist...

Autoritatile sucevene, preocupate de siguranta sportivilor care vor participa la Turul Ciclist al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava va găzdui pe 7 iunie cea mai lungă etapă a Turului Ciclist al României, etapă ce se va desfăşura pe traseul Siret – Rădăuţi – Câmpulung Moldovenesc – Suceava, cu o lungime de 224 km. În consecinţă, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a convocat, miercuri, reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în organizarea acestui eveniment pentru identificarea problemelor de pe traseul etapei.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut secţiilor de drumuri naţionale din judeţ să asigure ca drumurile pe care se desfăşoară etapa să fie plombate şi să fie marcate cu indicatoare rutiere. Principala preocupare o reprezintă siguranţa sportivilor pe parcursul itinerariului, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic, a spus prefectul.



La Turul Ciclist al României sunt aşteptaţi să participe aproximativ 130 de sportivi, urmând ca sosirea pentru etapa a patra să fie amenajată în faţa magazinului ”Bucovina” din municipiul Suceava, iar festivitatea de premiere în Piaţa Drapelului.

Cea de-a 48-a ediţie a Turului Ciclist al României se desfăşoară în perioada 4-11 iunie, în opt etape, totalizând 1.535 km.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version