Noua medalii pentru inotatorii de la CSS 3 Suceava la Campionatele Nationale Scolare (Natatie)


Intră acum și în grupul de

Reşiţa a găzduit la sfârşitul săptămânii precedente Campionatele Naţionale Şcolare de Nataţie, competiţie care s-a desfăşurat în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. La întreceri au participat sportivi cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

Performerul delegaţiei Clubului Sportiv Şcolar nr.3 Suceava a fost Teodor Marchitan care a urcat de patru ori pe podiumul de premiere. Înotătorul sucevean a ocupat poziţie secundă în probele de 50 şi 100 metri spate şi locul trei în probele de 50 şi 100 metri bras. Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos, Lisa Munteanu obţinând argintul în proba de 50 metri spate şi bronzul în proba de 100 metri spate. Tot pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere s-a situat şi Diana Dungeanu în proba de 100 metri liber.

Ştafetele sucevene de 4X50 metri liber şi 4X50 metri mixt, formate din Lisa Munteanu, Diana Dungeanu, Ioana Pavăl şi Miruna Parasca au obţinut medaliile de bronz. Foarte aproape de unul din locurile de pe podiumul de premiere a fost şi Cosmina Ungureanu, ea pierzând la câteva sutimi şansa de a câştiga vreo medalie.
„Rezultatele obţinute de sportivii noştri au fost grozave în condiţiile în care nu am mai participat la o competiţie de acest gen de mai bine de şase ani. Dacă înotătorii noştri vor munci la fel de bine şi în continuare, atunci sunt convins că performanţele vor veni de la sine”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc, antrenorul sportivilor de la CSŞ 3 Suceava.


Intră acum și în grupul de