Doua medalii pentru sportivii suceveni la Campionatului National Individual de seniori (Lupte greco-romane)


Intră acum și în grupul de

Bacăul a găzduit la finele săptămânii trecute timp de trei zile finalele Campionatelor Naţionale Individuale la seniori. La competiţie au participat sportivii secţiilor de lupte greco-romane de la Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Bucovina Rădăuţi.

Dan Amarandei, de la CSM Suceava, a reuşit să câştige medalia de bronz la categoria 96 de kilograme, după ce în semifinala pentru locurile III-V l-a învins pe medaliatul cu bronz de anul trecut, Florin Şpac, sportiv rădăuţean ce în prezent evoluează pentru Dinamo Bucureşti. La aceeaşi categorie, deşi este încă junior, Ioan Burlică, tot de la CSM Suceava, a fost aproape de o medalie, dar a terminat pe locul cinci, după ce în turul doi l-a întâlnit pe fostul şi actualul campion naţional, dinamovistul Robert Papp, iar experienţa şi-a spus cuvântul. Burlică va reprezenta România în acest an la nivel internaţional, atât la Campionatul European, cât şi la cel mondial, dar la categoria sa de vârstă, juniori I. Şi Andrei Brânzei, la 120 de kilograme, a fost foarte aproape de o medalie. Din păcate el s-a accidentat în meciul decisiv şi nu a mai putut continua o partidă pe care avea mari şanse să o câştige.

În aceleaşi finale de seniori de la Bacău, Clubul Sportiv Municipal Bucovina Rădăuţi s-a întors cu o medalie de bronz la fel ca şi sucevenii, Florin Rusu, antrenat de Ştefan Rusu terminând al treilea în concursul rezervat categoriei 74 de kilograme.
„Am fi putut mai mult dar am avut ghinion. Oricum este bine că am obţinut o medalie şi trebuie să mulţumim pentru sprijinul acordat conducerea Clubului Sportiv Municipal Suceava şi managerului barului Melody, Sebi Caba, cel care ne-a ajutat foarte mult în pregătire, mai ales cu masa sportivilor”, a declarat antrenorul sucevean, Andrei Bolohan.


Intră acum și în grupul de