Handbal: Nicio o zi fara negocieri la CS Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Odată încheiat sezonul competiţional la capătul căruia „studenţii” au obţinut cea mai bună performanţă din istoria participărilor în Liga Naţională, principala prioritate a conducerii echipei locale este să stabilească lotul de jucători cu care va aborda viitorul sezon. Cum şase jucători sunt la final de contract şi niciunul dintre ei nu duce lipsă de oferte, obiectivul de a-i păstra pe toţi la Suceava este greu de realizat. Cu oferte din Israel, portarii Iulian Andrei şi Bogdan Pralea, au avut deja o rundă de negocieri cu directorul tehnic Petru Ghervan. De altfel, oficialul sucevean a precizat că toţi cei şase handbalişti cărora le expiră contractul cu CSU la 30 iunie 2011 au aflat ce li se poate oferi pentru a semna un nou angajament cu gruparea suceveană.

„Deja am avut o rundă de negocieri cu fiecare dintre ei şi sper ca la finalul acestei săptămâni să avem deja câteva răspunsuri certe. Noi avem politica noastră şi posibilităţi noastre financiare dar vom încerca să facem propuneri cât mai convenabile pentru ambele părţi, respectiv club-jucător”, a spus Ghervan.

Chiar dacă mai contract cu CS Universitatea, căpitanul Adi Chiruţ nu duce nici el lipsă de oferte, însă şansele ca el să plece de la Suceava sunt aproape de zero.

Despre achiziţii deocamdată nu poate fi vorba. Abia după ce se vor încheia negocierile cu jucătorii la final de contract se va demara discuţii cu privire la transferuri. Printre ţintele sucevenilor se află doi tineri jucători de la CSM Oradea, Amihăesi şi Cântec, iar postul ca va trebui acoperit cu certitudine este cel de pivot.


Intră acum și în grupul de