Fotbal: Baraj cu Muresul. Vezi care sunt echipele cu care Sporting se poate lupta pentru promovare!


Intră acum și în grupul de

Campioană judeţeană în ediţia 2010-2011, Sporting Suceava va juca barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana judeţului Mureş. Deocamdată întrecerea din Mureş nu s-a încheiat pentru primul loc luptându-se Gaz Metan Tg. Mureş şi FCM II Tg. Mureş, “găzarii” având 2 puncte avans cu o etapă înainte de finalul campionatului. Meciul de baraj este programat să se dispute la data de 15 iunie în organizarea Asociaţiei Judeţene Harghita.

Echipa antrenată de Ovidiu Ciobanu nici nu concepe să nu câştige barjul, obiectivul clar fiind promovarea. “Mergem să jucăm şi să câştigăm. Indiferent care din cele două echipe ne va fi adversară ne aşteaptă un meci greu dar am încredere în jucătorii mei şi sper că vom reuşi promovarea pentru că ar fi păcat de parcursul bun şi de munca depusă în ultimii ani la această echipă”, a declarat tehnicianul sucevenilor.

De altfel, Sporting vrea să continue tradiţia ultimilor ani când echipa campioană a judeţului nostru a reuşit să promoveze în cel de-al treilea eşalon valoric al ţării, printre ultimele echipe care au reuşit această performanţă fiind Foresta Mălini (care a cedat ulterior locul), CS Gura Humorului, Rarăul Câmpulung Moldovenesc şi Juventus Fălticeni.


Intră acum și în grupul de