Minifotbal: Revine a luat cupa


Intră acum și în grupul de

Revine a câştigat prima ediţie a fazei locale a Cupei României la minifotbal şi va participa la Turneul final naţional de la Sibiu, din perioada 23-26 iunie. În finală, Revine s-a impus cu 2-0 (2-0) în faţa formaţiei Railex ODN într-un meci care a consemnat al treilea episod în istoria confruntărilor din acest sezon dintre cele două echipe, de fiecare dată învingătoare fiind Revine.

Aşteptat cu interes, drept dovadă faptul că tribuna a fost plină ochi, duelul dintre cele două formaţii a fost tranşat repede de către Revine. Mihai Guriţă a demonstrat încă o dată că este un golgheter înnăscut şi a deschis scorul după o fază la care apărarea Railexului a fost făcută şah-mat. Romaşcan a punctat pentru 2-0, scor care s-a consemnat şi la final, chiar dacă ocaziile nu au lipsit. Cu Dorel Bernard şi Ovidiu Ciobanu pe linia de fund a celor de la Revine, atacurile Railexului au fost sortite eşecului de cele mai multe ori, iar pe contraatac, în repriza a doua, Nae Grosu, Tudoreanu şi Guriţă puteau să majoreze diferenţa. Replica Railexului a fost destul de palidă, jucătorii campioanei de anul trecut şi a liderului sezonului regulat din această ediţie, negăsind cele mai bune soluţii. Mai mult, au oferit spaţii mari în apărare, iar odată cu trecerea timpului s-au precipitat în acţiunile de atac.

“E meritul jucătorilor suta la sută. Şi-au demonstrat încă o dată valoarea. Vom încerca să continuăm pe aceeaşi linie. Mulţumim celor care au fost alături de noi, din toate punctele de vedere şi sperăm ca şi pe viitor să aibă satisfacţii alături de noi”, a declarat delegatul echipei Revine, Iliuţă Trandafir.

După meci, primele trei clasate: Revine, Railex ODN şi Adistal Iţcani au au fost premiate cu diplome, medalii şi cupe, oferite de Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Suceava.

Railex ODN – Revine 0 – 2 (0 – 2)
Au marcat: Guriţă, Romaşcan
Au evoluat formaţiile:
Railex ODN: Tipa – D. Haraga, Fl. Haraga, Stan, Ungureanu, Luca. Au mai evoluat: D. Cazacu, I. Cazacu, Sidoriac, Pânzariu.
Revine: Botezatu – Ciobanu, Bernard, Romaşcan, Tudoreanu, Guriţă. Au mai evoluat: Grosu, David, Siminiceanu, Baltă, Trandafir.
Arbitru: Marius Antonescu

Adistal a câştigat finala mică

Surpriza plăcută a fazei locale a Cupei României la minifotbal a fost formaţia Adistal Iţcani, care s-a impus în finala mică în faţa celor de la Interconti cu scorul de 6-4 şi a făcut uitată ratarea calificării în playoff-ul Campionatului Municipal.

Susţinută de un grup numeros de suporteri, Adistal a deschis repede scorul prin Constantin Teodor dar mare parte din tribuna bazei sportive Ramiro a crezut că această reuşită nu a fost decât un simplu foc de paie. Abia când Iulian Filip a înscris pentru 2-0, cei de la Interconti şi-au dat seama că gluma se îngroaşă şi până la pauză avea să fie 3-1, pentru Adistal marcând Ciocan iar pentru Interconti, Alex Afloarei. În partea a doua, Adistalul a căpătat şi mai multă încredere şi a jucat dezinvolt, astfel că scorul a devenit 5-1, prin reuşite semnate de Costeniuc şi Musteaţă. Radu Crăciun a dat semnalul revenirii şi a înscris pentru 5-2, dar Teodor a replicat şi a închis tabela în dreptul Adistalului, aşa că celelalte două reuşite ale lui Crăciun dreptul lui Interconti nu au mai făcut decât să limiteze proporţiile scorului.

Interconti – Adistal 4 – 6 (1 – 3)
Au marcat: Afloarei, Crăciun (3) – Teodor (2), Filip, Ciocan, Costeniuc, Musteaţă
Au evoluat formaţiile:
Interconti: Vornicu – Nacu, Tcaciuc, Afloarei, Moşuc, Crăciun. A mai jucat Magdalena.
Adistal: Sofian – G. Neamţu, Musteaţă, Teodor, Costeniuc, Filip. A mia jucat A. Ciocan.
Arbitru: Marius Antonescu


Intră acum și în grupul de