Sase medalii pentru sportivii de la CSTA Suceava la Cupa Romaniei (Rachetomodelism)


Intră acum și în grupul de

Municipiul Buzău a găzduit recent Cupa României la Rachetomodelism. Clubul Sporturilor Aplicative Suceava a fost reprezentat la această competiţie de patru sportivi şi un antrenor. Chiar dacă CSTA Suceava a luat startul în competiţie cu un lot restrâns, calitatea sportivilor a fost una deosebită ei reuşind să urce pe podiumul de premiere de şase ori.

La clasa S4A, Sorin Dranca s-a clasat în final pe locul al doilea, aceeaşi poziţie fiind ocupată şi de echipa formată din Sorin Dranca şi Ioan Catargiu. Dorin Torodoc s-a clasat pe locul III-lea la categoria S6A, iar echipa alcătuită din Dorin Torodoc , Alexandru Torodoc şi Ioan Catargiu a cucerit medalia de aur.

Alexandru Torodoc şi-a mai trecut în palmares încă o medalie de aur la clasa S9A, echipa formată din Alexandru Torodoc, Dorin Torodoc şi Sorin Dranca a ocupat prima treaptă a podiumului de premiere.

„Toate aceste rezultate ne dau speranţe pentru Campionatul Naţional de Rachetomodelism care se va desfăşura luna viitoare pe acelaşă teren din Buzău. Campionatul Naţional constituie criteri de selecţie pentru Campionatul European de rachetomodele. Dacă sportivii noştri se vor comporta la fel ca la Cupa României, atunci putem miza pe faptul că din lotul naţional al României vor face parte şi şase sportivi de la CSTA Suceava”, a declarat Ioan Botuşan antrenorul sportivilor de la CSTA Suceava.


Intră acum și în grupul de