Handbal: Pleaca unu sau doi jucatori de la CSU Suceava


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă au anunţat în primă primă fază că îşi doresc să-şi rezolve situaţia contractuală cât mai repede, doi dintre jucătorii aflaţi la final de contract cu CS Universitatea Suceava, portarul Iulian Andrei şi extrema stângă Adrian Mitrea, au plecat în vacanţă şi vor relua discuţiile cu conducerea clubului după ce vor reveni la Suceava. “Important este că în prima fază a negocierilor nu am primit nici un răspuns negativ”, a precizat încrezător directorul tehnic Petru Ghervan.

Acesta însă recunoaşte că “unu sau doi jucători vor pleca de la Suceava pentru că pretenţiile lor sunt peste nivelul posibilităţilor materiale ale echipei locale în momentul de faţă”.

O situaţie similară este şi aceea a lui Bogdan Pralea (foto), care va da un răspuns definitiv când se va întoarce de la lotul naţional, el fiind convocat de selecţionerul Vasile Stângă.

De asemenea, negocierile cu CSM Oradea cu privire la aducerea la Suceava a interului stânga George Cântec şi a centrului Silvian Amihăesi se vor relua luni întrucât preşedintele grupării bihorene nu se află în aceste zile în ţară.


Intră acum și în grupul de