Femeile din Suceava fac furori in boxul romanesc. Vezi pe ce loc s-a clasat pugilista suceveanca Lacramioara Perijoc la Cupa Romaniei la box


Intră acum și în grupul de

Municipiul Mangalia a fost recent gazda Cupei României la box feminin tineret. Suceava a fost reprezentată la această competiţie de sportiva de la CSM Florconstruct Suceava, Lăcrămioara Perijoc. La acest turneu au participat sportive de la toate cluburile din ţară, precum şi componentele lotului naţional al României.

Tânăra pugilistă suceveană, medaliată cu bronz la Campionatele Naţionale de tineret, a luptat deosebit de curajos în limitele categoriei 57 de kilograme. În penultimul act al turneului ea a întâlnit-o pe reprezentanta României la Campionatele Mondiale.

Lăcrămioara Perijoc nu s-a arătat deloc intimidată de faima adversarei şi a reuşit să-i pună mari probleme în ring. Din păcate, arbitrii au reuşit să o scoată din corzi pe componenta lotului naţional al României acordându-i victoria la puncte.

„Păcat de eforturile făcute de sportiva noastră care ar fi meritat să ajungă în finală. Reacţia publicului după meciul din semifinale a fost cea edificatoare, spectatorii aplaudând-o îndelung pe Lăcrămioara Perijoc şi huiduind arbitrii. Antrenorul lotului naţional al României a recunoscut prestaţia modestă a arbitrului din ring şi a felicitat-o pe sportiva noastră. Această nouă medalie de bronz este una binemeritată şi muncită de Lăcrămioara Perijoc, o tânără cu reale calităţi pugilistice.

Trebuie să mulţumesc conducerii CSM Suceava pentru sprijinul constant acordat, dar şi profesorilor de la Colegiul de Informatică „Spiru Haret” acolo unde învaţă Lăcrămioara Perijoc”, a declarat antrenorul Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de