Acasă Sport Canotaj – Campionatele Europene de juniori: Sportivii suceveni au urcat de trei...

Canotaj – Campionatele Europene de juniori: Sportivii suceveni au urcat de trei ori pe podiumul de premiere


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni, în Polonia, s-au desfăşurat Campionatele Europene de Canotaj pentru juniori. Suceava a fost reprezentată în competiţie de patru sportivi, toţi reuşind să urce pe podiumul de premiere.

Marius Ghica de la CSM Suceava alături de Cătălin Axinte de la CSM Suceava – CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni” au reuşit să intre în posesia medaliilor de bronz, alături de colegii lor, în competiţia de patru vâsle cu cârmaci.



Cea mai bună performanţă a canotorilor suceveni poate fi trecută în contul sportivei Andreea Birică, de la CSŞ„Nicu Gane” Fălticeni” care a câştigat proba de 8 plus cârmaci împreună cu echipajul României.

Nici Ioana Vrînceanu nu a rămas fără medalie, ea făcând parte din echipajul de doi vâsle al României, care s-a situat pe poziţia secundă.

„Rezultatele obţinute de sportivii noştri la o competiţie de un acest nivel demonstrează faptul că în aceste locuri se munceşte pe baza unor adevărate talente. Este o reconfirmare a valorii tinerei generaţii sucevene care poate da oricând un campion flotilei româneşti”, a declarat profesorul Ioan Despa, de la CSM Suceava, care alătui de Vasile Avrămia de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni” antrenează sportivii suceveni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version