Primarul Lungu este dezamagit de plecarile ce se inregistreaza in randul handbalistilor suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, s-a arătat miercuri, dezamăgit de ceea ce se întâmplă la nivelul echipei locale de handbal, făcând referire la plecarea unor jucători precum Cristian Adomnicăi, Bogdan Pralea sau Florin Ciubotariu la alte echipe.

“Trebuie să recunosc faptul că sunt dezamăgit de unii jucători cu care am avut chiar discuţii personale şi care au spus că nu pleacă, iar acum au semnat deja cu alte echipe. Nu avem ce face, fiecare se duce unde e mai bine şi nu condamn pe nimeni, dar sunt dezamăgit. Primăria a depus toate eforturile şi s-a achitat de promisiunea financiară făcută către club, dar acum va trebui să ne întâlnim cu conducerea clubului pentru a evalua situaţia existentă şi de a găsi soluţii de reîntărire a lotului”, a declarat Ion Lungu, în cadrul conferinţei de presă de miercuri.

În ceea ce-i priveşte pe iubitorii fotbalului sucevean, conducerea municipalităţii a ţinut să adauge că în ediţia de campionat 2011-2012, pe stadionul Areni, vor disputa meciurile de acasă atât Rapid Suceava cât şi Sporting Suceava (ambele echipe aflându-se în liga a treia valorică) cu condiţia ca intrarea pe stadion să fie liberă.


Intră acum și în grupul de