O tanara din judetul Suceava a ajuns la spital, dupa ce a fost batuta de concubin chiar in casa parintilor


Intră acum și în grupul de

O tânără de 28 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a ajuns la spital după ce concubinul acesteia a bătut-o chiar în casa părinţilor victimei, după care a tăiat-o, de mai multe ori, cu un cuţit.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Baia au fost chemaţi în ajutor, marţi în jurul orei 22:30, când scandalul era în toi iar atacatorul, un bărbat în vârstă de 30 de ani era de neoprit.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că tot scandalul a izbucnit în urma unui conflict spontan între iubiţi care în scurt timp a degenerat într-o adevărată luptă. Iniţial, concubinul a lovit-o pe femeie cu palmele peste faţă, dar a trecut repede la lovituri cu pumnii. Atacatorul nu s-a liniştit până când nu a pus mâna şi pe un cuţit găsit prin casă cu care a lovit-o pe victimă de mai multe ori.

Tânără a fost transportată de urgenţă la Spitalul municipal din Fălticeni, fiind internată cu „plagă tăiată profundă hemifacies drept, plagă tăiată ureche stânga, plagă braţ drept”.

“Poliţiştii încearcă acum să dea de urma concubinului, acesta dispărând după comiterea faptei iar în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în funcţie de concluziile medicului legist şi a numărului de zile de îngrijiri medicale urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de