Trei medalii pentru sportivele de la CSS 3 Suceava (Natatie – Campionatele Nationale pentru juniori II)


Intră acum și în grupul de

Bucureştiul a găzduit la finele săptămânii care a trecut Campionatele Naţionale de Înot pentru juniori II. La competiţia dedicată fetelor de 13-14 nai şi băieţilor de 14, 15 şi 16 ani au participat 233 de sportivi de la 37 de cluburi.

CSŞ 3 Suceava aparticipat la concurs cu patru înotătoare la categoria 13 ani, Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Miruna Parasca şi Ioana Pavăl.

După finalele din primele două zile de întreceri sucevencele se puteau mândri deja cu trei medalii. Prima a fost reuşită la individual de Diana Dungeanu care s-a clasat a III-a în proba de 800 metri liber. La individual aceasta a fost singura medalie, sportivele de la CSŞ 3 Suceava situându-se pe locul IV în alte cinci probe. Aproape de podiumul de premiere s-a situat Diana Dungeanu la 100 şi 200 metri liber, Lisa Munteanu la 100 şi 200 metri spate şi Ioana Pavăl la 200 metri bras.

Elevele profesorului Cezar Moscaliuc şi-au luat în schimb revanşa cu vârf şi îndesat în probele de ştafetă. Echipa de la CSŞ 3 Suceava formată din Diana Dungeanu, Lisa Munteanu, Miruna Parasca şi Ioana Pavăl a cucerit titlul de campioană naţională atât în proba de 4×200 metri liber, cât şi în proba de 4X100 metri liber.
„Rezultatele obţinute până acum sunt cele mai bune realizate de sportivii suceveni după mulţi ani. Am fost foarte aproape ţi de late medalii, dar am ratat de puţin. Sper ca în ultima sesiune de finale să mai urcăm pe podiumul de premiere”, a declarat antrenorul echipei CSŞ 3 Suceava, Cezar Moscaliuc.


Intră acum și în grupul de