Tenis: Tudor Gaitan, una din marile sperante sucevene


Intră acum și în grupul de

Tenisul sucevean a găsit un nou exponent după Alexandru Marasin. Cel care încearcă să continue pe drumul deschis de predecesorul său este tânărul Tudor Găitan.

Ultimele trei turnee din calendarul oficial al Federaţiei Române de Tenis au demonstrat cu prisosinţă acest lucru, jucătorul de 14 ani al CS „Select” Suceava reuşind performanţe deosebite.

La Botoşani, Tudor Găitan s-a impus şi la simplu şi la dublu la categoria lui de vârstă, în timp ce la Cupa „Isohart” de la Piatra Neamţ s-a situat pe locul al treilea. Pe aceeaşi poziţie a încheiat suceveanul şi Cupa „Muncipiului Satu Mare”.

Rezultatele înregistrate în ultima perioadă au revelat potenţialul tânărului jucător sucevean care pe lângă vechiul său antrenor, Mihai Pop, îi are alături de Mihai Pînzariu şi ca preparator fizic pe profesorul Constantin Barbălată.

Tenismanii suceveni s-au descurcat bine la BCR Tenis Gura Humorului, acolo unde la nivelul V s-a impus Andrei Iacob, în timp ce la nivelul VII a câştigat Florin Dumbravă. La nivelul VI, la simplu, Mihai Ududec s-a clasat al treilea, iar la dublu la nivelul VII pe acelaşi loc. Următoarea competiţie tenisistică găzduită de Suceava va fi Cupa „Interconti” care va avea loc peste două săptămâni.


Intră acum și în grupul de