Fotbal – Liga a III-a: Rapid Suceava se impune la limita in amicalul cu FC Panciu


Intră acum și în grupul de

Aflată în cantonament la Poiana Negri, Rapid Suceava a disputat un prim meci amical în compania colegei de serie, FC Panciu. La capătul unui meci extrem de disputat, formaţia suceveană s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat în repriza secundă de Ionesei.

„Am controlat jocul de la cap la coadă, însă nu am găsit drumul spre plasa porţii adverse. Au fost cred că cinci-şase ocazii clare de gol, o bară, un gol anulat, însă cel mai important lucru a fost acela că jucătorii noştri au alergat, s-au luptat pentru minge demonstrând că se află în creştere de formă.

Beneficiem de condiţii foarte bune în stagiul de pregătire centralizată de la Poiana Negri şi sunt convins că acest cantonament este extrem de util. În următorul joc amical vom întâlni marţi divizionara B, Callatis Mangalia”, a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

În partida cu FC Panciu, formaţia suceveană a început în alcătuirea:

Pascal – Bosancu, F. Plămadă, Ailenei, Spătar – Ghiviziu, Romaniuc, Stănescu, Oniu – Sumănariu, Şuleru. După pauză au mai evoluat: Bejenariu, Hrimiuc, Sava, Doroftei, I.Plămadă, Ionesei, Burlacu.


Intră acum și în grupul de